מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

שקשוקה סינית

20 דקות / קל / 2 סועדים
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
שקשוקה סינית של שחר ואורן

מצרכים

  • 4 ביצים
  • 4 עגבניות בינוניות
  • כפית וחצי מלח
  • 2 כפיות סוכר
  • 3 שיני שום קצוצות
  • כפית רצועות ג’ינג’ר
  • 1/4 כוס מים

להגשה:

אופן ההכנה

  1. להן לעמוד דקה במים.
  2. לאחר מכן קל לקלף את העגבניות.
  3. חותכים את העגבניות המקופלות לחתיכות גדולות ומניחים בצד.
  4. בווק או מחבת גדולה מקשקשים את הביצים, ומוציאים הצידה.
  5. באותה ווק מחממים שמן ומטגנים מעט את הגינגר והשום הקצוץ עד שמתחילים להזהיב.
  6. ומוסיפים את העגבניות והביצים.
  7. מערבבים היטב ומוסיפים את התיבול והמים.
  8. מבשלים כ-4 דקות, מכבים את האש מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים.
  9. מגישים על נודלס נקי ומוכן או אורז לבן. ומזלפים חצי כפית של שמן שומשום מעל.