מצרכים
- 4 ביצים
- 4 עגבניות בינוניות
- כפית וחצי מלח
- 2 כפיות סוכר
- 3 שיני שום קצוצות
- כפית רצועות ג’ינג’ר
- 1/4 כוס מים
להגשה:
- בצל ירוק
- שמן שומשום
- אורז לבן
- או נודלס
אופן ההכנה
- להן לעמוד דקה במים.
- לאחר מכן קל לקלף את העגבניות.
- חותכים את העגבניות המקופלות לחתיכות גדולות ומניחים בצד.
- בווק או מחבת גדולה מקשקשים את הביצים, ומוציאים הצידה.
- באותה ווק מחממים שמן ומטגנים מעט את הגינגר והשום הקצוץ עד שמתחילים להזהיב.
- ומוסיפים את העגבניות והביצים.
- מערבבים היטב ומוסיפים את התיבול והמים.
- מבשלים כ-4 דקות, מכבים את האש מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים.
- מגישים על נודלס נקי ומוכן או אורז לבן. ומזלפים חצי כפית של שמן שומשום מעל.