מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

אסאדו עם 5 התבלינים הסינים

3.5 שעות / קל / 4 סועדים
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

לתבשיל:

  • 1 ק”ג בשר אסאדו ללא עצם (שפונדרה)
  • כ-20 צנוניות (210 גרם)
  • 2 בצלים בינוננים (200 גרם)
  • 4 גזרים בינוניים (300 גרם)
  • חצי חבילת פטריות שמפניון או בלה (150 גרם)
  • 5 שיני שום
  • 3 פרוסות של ג’ינג’ר
  • ———————————————-
  • שקית 5 תבלינים סינים שלמים (לא כשר)
  • (לגרסה כשרה) כף וחצי 5 תבלינים (טחון)
  • להרכבת התבלינים באופן עצמי: 2 מקלות קינמון, 3 כוכבי אניס, 2 חתיכות שורש גלנגל מיובש, כף זרעי כוסברה, כף זרעי הל.
  • ———————————————-

לרוטב:

להגשה:

לחצו למתכון לאורז לבן אסייתי

אופן ההכנה

  1. חותכים את האסאדו לקוביות גדולות של 6 ס”מ
  2. מורידים לצנוניות את הזנב והראש
  3. את הבצלים מקלפים וחותכים לרבעים
  4. את הפטריות חוצים לחצאים
  5. ומקלפים את שיני השום
  6. מסדרים את כל הירקות והבשר בסוטאז’ או בסיר באופן אחיד
  7. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומוזגים מעל הבשר והירקות
  8. מוסיפים לסיר את 5 התבלינים
  9. מכסים במכסה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך שעתיים.
  10. לאחר שעתיים יש להוציא את הסיר מהתנור, להוציא את שקית התבלינים (אם יש) ולערבב.
  11. מחזירים לעוד שעה בתנור עם מכסה סגור.
  12. במידה והצטבר הרבה שומן מהאסאדו ניתן לסנן את השומן.
  13. מפזרים כוסברה קצוצה מעל ומגישים עם אורז לבן (מתכון כאן)
  14. בתאבון 🙂

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות