מצרכים
- כף שמן
- 50 גרם מחית קארי צהוב תאילנדי (2 כפות)
- 2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
- 500 גרם פרגית חתוכה לקוביות
- פחית קרם קוקוס איכותי
- 6 עלי קפיר ליים מיובשים קצוצים
- לקישוט: כוסברה וצ׳ילי אדום
אופן ההכנה
- פותחים את הקארי בשמן
- מוסיפים את תפוחי האדמה והפרגית ומערבבים על אש גבוהה.
- מוזגים קרם קוקוס ועלי קפיר ליים.
- מבשלים עד שתפוחי האדמה מתרככים.
- מגישים על אורז לבן ומקשטים בכוסברה וצילי.