מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

תפוחי אדמה קריספים

שעה / קל / 3 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
תפוחי אדמה קריספים בתנור של שחר ואורן

מצרכים

  • 1 ק״ג תפוחי אדמה
  • כף סולת
  • כפית מלח
  • כפית פלפל
  • כפית שום גבישי
  • רבע כוס שמן זית

אופן ההכנה

  1.  קילו תפוחי אדמה קלופים חותכים לקוביות בגודל בינוני ומבשלים למשך 10 דקות.
  2. מסננים ומניחים רגע לקירור.
  3. השכבה החיצונית של תפוח האדמה הופכת לרכה, וזה הזמן להוסיף כף סולת שהופכת את החלק החיצוני לפריך במיוחד!
  4. אפשר להחליף את הסולת בקמח תירס/ פירורי לחם ללא גלוטן.
  5. מוסיפים כפית מלח, כפית פלפל שחור גרוס וכפית שום גבישי, רבע כוס שמן זית ומערבבים היטב.
  6. משטחים על תבנית ואופים בתנור למשך שעה על 200 מעלות. הופכים משי פעם.
  7. תיזהרו! כי זה ממכר!