מצרכים
- שקית תפוחי אדמה למיקרוגל (700 גרם)
- כמה ענפים של עשבי תיבול שאוהבים
- אצבע פרמזן (כ- 30 גרם)
- חצי כפית מלח ים גס
- רבע כפית פלפל שחור גרוס
- חמאה למריחה
אופן ההכנה
- מכניסים את שקית תפוחי האדמה למיקרוגל למשך 15 דקות בתוך האריזה המקורית.
- בזמן הזה מערבבים יחד פרמזן, עשבי תיבול, מלח ופלפל.
- ביציאה מהמיקרוגל מסדרים בתבנית ומועכים בעזרת תחתית של כוס.
- מברישים היטב בחמאה
- מפזרים בצורה אחידה את תערובת הפרמזן ועשבי התיבול
- אופים בתנור למשך 20 דקות על 200 מעלות עד שהגבינה מתחילה להשחים.
בתאבון!