מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

תפוח אדמה בפרמז’ן

30 דקות / קל / 2 סועדים
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

  • שקית תפוחי אדמה למיקרוגל (700 גרם)
  • כמה ענפים של עשבי תיבול שאוהבים
  • אצבע פרמזן (כ- 30 גרם)
  • חצי כפית מלח ים גס
  • רבע כפית פלפל שחור גרוס
  • חמאה למריחה

אופן ההכנה

  1. מכניסים את שקית תפוחי האדמה למיקרוגל למשך 15 דקות בתוך האריזה המקורית.
  2. בזמן הזה מערבבים יחד פרמזן, עשבי תיבול, מלח ופלפל.
  3. ביציאה מהמיקרוגל מסדרים בתבנית ומועכים בעזרת תחתית של כוס.
  4. מברישים היטב בחמאה
  5. מפזרים בצורה אחידה את תערובת הפרמזן ועשבי התיבול
  6. אופים בתנור למשך 20 דקות על 200 מעלות עד שהגבינה מתחילה להשחים.

בתאבון!

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות