מצרכים
- 2 תפוחי אדמה
- 3 כפות שמנת לבישול
- 1 חלמון
- חצי כפית מלח גס
- חצי כפית פלפל שחור גרוס
- עשבי תיבול שאוהבים
- 50 גרם גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
- נאפה 2 תפוחי אדמה גדולים שעה על 200 מעלות עד לריכוך.
- נרוקן את תוכן תפוחי האדמה אל קערה
- מערבבים את תוכן תפוחי האדמה והמילוי ומחזירים אל קליפת תפוח האדמה.
- מומלץ אך לא חובה להוסיף גבינה אלסטית כמו מוצרלה בגושים גדולים, זה כיפי אחר כך כשאוכלים.
- מחזירים לתנור לעוד חצי שעה על 160 מעלות.
- נגיש לצד גבינה לבנה ועירית.