מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

תפוח אדמה עם גבינות

שעה / קל / 2 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

  • 2 תפוחי אדמה
  • 3 כפות שמנת לבישול
  • 1 חלמון
  • חצי כפית מלח גס
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • עשבי תיבול שאוהבים
  • 50 גרם גבינה צהובה מגורדת

אופן ההכנה

  1. נאפה 2 תפוחי אדמה גדולים שעה על 200 מעלות עד לריכוך.
  2. נרוקן את תוכן תפוחי האדמה אל קערה
  3. מערבבים את תוכן תפוחי האדמה והמילוי ומחזירים אל קליפת תפוח האדמה.
  4. מומלץ אך לא חובה להוסיף גבינה אלסטית כמו מוצרלה בגושים גדולים, זה כיפי אחר כך כשאוכלים.
  5. מחזירים לתנור לעוד חצי שעה על 160 מעלות.
  6. נגיש לצד גבינה לבנה ועירית.

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות