מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

נבטים מוקפצים

15 דקות / קל / 4 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו

מצרכים

  • 2 חבילות נבטים סינים
  • 3 גבעולי בצל ירוק 
  • 3 שיני שום 
  • 2 כפות שמן (20 מ״ל)
  • כפית מלח (5 גרם)
  • כפית וחצי סוכר (8 גרם)
  • 2 כפות סויה בהירה (30 מ״ל) 
  • כף סויה כהה (אם אין אז אפשר להשתמש בעוד סויה בהירה) 15 מ״ל 
  • כף שמן שומשום (10 מ״ל)

אופן ההכנה

  1. הכל מאוד פשוט ומאוד מהיר, אז נכין את הכל מראש
  2. נחצה את הבצל הירוק לאורכו ואז נחתוך לרבעים שיתקבלו רצועות ארוכות.
  3. נקצוץ את השום דק
  4. נכין את התיבול 
  5. נחמם את הווק עד שיעלה עשן
  6. נוסיף את השמן ונוסיף שום
  7. נוסיף את הנבטים והבצל הירוק
  8. נקפיץ יחד לערבוב
  9. נוסיף את כל התיבול, נקפיץ שוב ונגיש
  10. מומלץ ליד אורז לבן!