עלי קפיר ליים הם אבן יסוד במטבח הדרום-אסייתי (תאילנד, קמבודיה, לאוס וכדומה) ומשמשים להוספת ניחוח וטעם ייחודי למגוון רחב של מנות. העלים מכילים ריח פרחוני ולימוני שאינו נמצא בשום צמח אחר. הם משמשים להוספת ניחוח תבשילי קארי, מרקים ומנות אורז. בהיותם מיובשים, הם נשמרים לאורך זמן. יש לשמור עליהם בכלי וואקום.
12 ₪
קיים במלאי
© כל הזכויות שמורות
BrandWiz – עיצוב גרפי | עיצוב ובניית אתרים | מיתוג עסקי
10boost.co.il – שיווק דיגיטלי לעסקים