מצרכים
- 100 גרם עלי חלמית (חובזה)
- 250 גרם קוביות קטנות חזה עוף
- כוס פירורי לחם (120 גרם)
- 2 ביצים
- כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 1/4 כפית כורכום
- 100 גרם בצל לבן קצוץ (בצל קטן)
אופן ההכנה
- חולטים את העלים לזמן קצרואז קוצצים אותם
- קוצצים את הבצל לקוביות קטנות
- חותכים את העוף לקוביות קטנות
- מערבבים בקערה עם כל שאר החומרים
- בעזרת ידיים רטובות יהיה לכם קל ליצור כדורים ואז נפחוס אותם מעט לדיסקית.
- נטגן בשמן חצי עמוק עד להזהבה משני הצדדים.
אם תצליחו להתאפק ולא לחסל את כל הקציצות כשהן חמות ישר מהשמן, אתם יכולים לאכול אותן בתוך פיתה עם סלטים, או לצד תוספת 🙂