מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

קורן דוג

20 דקות / קל / 4 סועדים
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
קורן דוג של שחר ואורן

מצרכים

  • חבילת נקניקיות
  • כוס וחצי קמח תירס (300 גרם)
  • כוס ורבע קמח (175 גרם)
  • שליש בירה לבנה
  • רבע כוס סוכר (50 גרם)
  • ביצה גדולה
  • כף שמן זית
  • כף דבש
  • שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • רבע כפית מלח
  • רטבים שאוהבים: חרדל, קטשופ…

אופן ההכנה

  1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבלילה יחד
  2. משפדים נקניקיות (חתכנו מעט את השיפודים כדי שישכבו בתוך סיר השמן
  3. טובלים את הנקניקיות בבלילה ומכניסים מיד לשמן בטמפ 170 מעלות
  4. מוציאים כששחום
  5. טובלים ברטבים שאוהבים ובתאבון!
  6. כן, ככה פשוט.