מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

אגרול ירקות סיני

יום / בינוני / 10 אגרולים
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
אגרול ירקות סיני (דל שומן) של שחר ואורן

מצרכים

  • חבילת עלי סיגר

מילוי לאגרול:

  • חצי כרוב בינוני (500 גרם)
  • 2 גזרים בינוניים
  • בצל אחד גדול
  • רבע כוס שמן
  • כף מלח
  • כף סוכר
  • כף סויה בהירה

רוטב חמוץ מתוק:

  • כוס מיץ אננס 250 מל
  • חצי כוס סוכר דמררה 100 גרם
  • 100 גרם חומץ (קצת פחות מחצי כוס)
  • רבע כוס קטשופ 60 גרם
  • כף סויה בהירה 15 גרם
  • כפית גדושה קורנפלור 9 גרם
  • 2 כפות מים 30 מל

אופן ההכנה

  1. קוצצים את הבצל לרצועות דקות ומטגנים בשמן עד שמשחים היטב.
  2. קוצצים את הכרוב והגזר הכי דק שאפשר ומערבבים יחד עם הבצל וכל התיבול.
  3. נותנים לתערובת לעמוד חצי שעה כדי לספוג טעמים ואז מעבירים אותה למסננת, מניחים משקולת מעל, בעזרת קערת מים, כדי שכל הנוזלים ירדו למטה.
  4. כעבור שלוש שעות המילוי מוכן!
  5. עכשיו הגיע שלב הגלגול וכאן יש לנו טיפים לתת לכם:
  6. כדי זה אגרולים יצאו אחידים, צריך למדוד את אותו נפח של מילוי לפני הגלגול. כמות מומלצת היא רבע כוס מילוי.
  7. נניח את המילוי על שפת עלה הסיגר, ניצור מלבן באורך של אצבע.
  8. נקפל את הכנפיים החיצוניות פנימה על המילוי ונתחיל לגלגל. בתחילת הגלגול נאחוז בעזרת האצבעות כך שהמילוי לא יזוז עד השלמת הגלגול הראשון.
  9. נדביק את סוף האגרול בעזרת ״דבק״ שאנחנו יוצרים בעזרת קמח ומים.
  10. כאשר מסיימים לגלגל את כל המילוי, נבריש שכבה דקה של שמן על כל אגרול מכל הכיוונים ונכניס לנינג׳ה למשך 25 דקות על 180 מעלות.
  11. נכין את הרוטב על ידי בישול כל החומרים יחד מלבד המים והקורנפלור.
  12. את המים והקורנפלור נערבב יחד ונוסיף לסיר כאשר הנוזל רותח, ואז הוא יוסמך ויהפוך לרוטב.