שוקולטה חמה היא מנת נינוחות שמשלבת בתוכה טעמים עשירים של שוקולד איכותי וחמימות מרגיעה. השוקולד מתמסה ברוטב חם, המעניק את הטקסטורה והטעמים.
מצרכים שוקולטה חמה
- חצי ליטר חלב (2 כוסות)
- כף קורנפלור (10 גרם)
- כף קקאו (10 גרם)
- 60 גרם שוקולד חלב או מריר (1/3 כוס)
קצפת:
- מיכל (250 מ״ל) שמנת להקצפה 38%
- 3 כפות אבקת סוכר (30 גרם)
אופן ההכנה של שוקולטה חמה
- אל תוך קלחת מכניסים חלב, קורנפלור, קקאו ושוקולד
אנחנו אוהבים לשלב שוקולד חלב ושוקולד מריר אבל אתם יכולים לבחור באיזה שאתם אוהבים. - מדליקים את האש על חום בינוני, טורפים היטב להטמעת האבקות והמסת השוקולד
- כשזה מבעבע מורידים מהאש ומוזגים
- טורפים יחד את השמנת ואבקת הסוכר לקבלת קצפת
- שימו לב לעצור את ההקצפה כשזה עדיין מעט נוזלי, כדי לא להקציף יותר מדי ולקבל קצפת גרגירית (זה נקרא ״קצפת שבורה״)
- מוזגים קצפת על השוקולטה
- מפזרים קקאו
מחפשים משקאות נוספים שיחממו לכם את החורף? קבלו את המתכונים שלנו למשקאות מושלמים
שתפו איתנו באינסטגרם את המנה שלכם.