מצרכים
מרכיב 1:
- 3 ביצים
- 50 גרם פרמזן
- כוס גרגרי תירס
- תפוח אדמה
- חצי כוס פירורי לחם
- חצי כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- נבשל תפוח אדמה עד לריכוך ונמעך אותו לפירה חלק.
- נערבב את כל המרכיבים יחד לעיסה אחידה
- אם יבש מדי- אפשר להוסיף עוד ביצה
- אם רטוב מדי- אפשר להוסיף פירורי לחם
- נרטיב מעט את הידיים וניצור כדורים חלקים, אותם נפחוס מעט לדסקית
- נטגן בשמן חם בטמפ 165-170 מעלות עד להזהבה
- מומלץ להכין מתבל גבינתי לטבילה ⭐️ אנחנו בחרנו בלבאנה עם שמן זית ועירית קצוצה