מצרכים
- 4 פרוסות של שייטל פרוס דק לשניצל במשקל 100 גרם לפרוסה.
- קמח לבן לציפוי
- ביצה
- כפית שטוחה מלח
- חצי כפית פלפל שחור גרוס
- כפית חרדל דיז׳ון חלק
- פירורי לחם
אופן ההכנה
- נטבול כל פרוסת שייטל בקמח עד שתצופה היטב.
- נכין תערובת מביצה, מלח, פלפל וחרדל דיז׳ון ונטבול את השניצל.
- נשאיר את זה בתוך התערובת למשך 2 דקות עד שכל הנוזל ייספג בקמח ונקבל ציפוי עבה ודביק.
- נטבול היטב בפירורי לחם ונטגן בשמן חם בטמפרטורה 165-170 מעלות עד להזהבה.
- סיימנו!
- כדי לשדרג את החוויה, הגשנו לצד פירה ופטריות מוקפצות.
- פיזרנו מלח יפ אטלנטי גס מעל וסחטנו לימון.