מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

גונדי

30 דקות / קל / 5 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
גונדי של שחר ואורן

מצרכים

לתערובת גונדי:

  • קילו חזה עוף
  • 4 בצלים
  • 400 גרם קמח חומוס
  • חצי כוס שמן
  • 2 כפיות מלח
  • כפית אבקת מרק
  • כפית פלפל שחור
  • כפית כורכום
  • כפית כמון
  • חצי כפית הל טחון

למרק:

  • בצל מטוגן
  • לימון פרסי- 3 יח
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • כפית כמון
  • כפית כורכום
  • כפית אבקת מרק
  • גרגירי חומוס

אופן ההכנה

  1. טוחנים את העוף והבצל דק, ומוסיפים את כל שאר החומרים. מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  2. מרטיבים את הידיים ויוצרים כדורים, מניחים בצד.
  3. מבשלים את המרק, תחילה מטגנים בצל, ואז מכסים במים עד חצי גובה הסיר, מוסיפים את כל התבלינים ומשפרים לפי הטעם.
  4. כאשר המרק מבעבע מוסיפים את הכדורים בזה אחר זה, ואת גרגירי החומוס (אנחנו השתמשנו במבושלים משימורים).
  5. לאחר כרבע שעה בישול האוכל מוכן!