מצרכים
- 3 כפות שמן
- 3 כפיות שום קצוץ
- 2 ביצים
- 350 גרם נודלס חיטה (מבושל לפי הוראות יצרן)
- 2 כפיות סויה בהירה
- 2 כפיות סויה כהה
- חצי כפית מלח
- חצי כפית סוכר
- 1 בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה
- מכינים כל המרכיבים ליד הכריים חתוכים ומוכנים לקראת הקפצה.
- מחממים את השמן בווק ומוסיפים את השום (יש להיזהר לא לחמם את השמן מידי כי השום ישרף)
- מטגנים את השום על אש בינונית עד שהוא מזהיב (יש להימנע מבישול יתר אחרת השום ישרף ויהיה מר)
- מסננים את השום ואת השמן מחזירים לווק ומחממים את השמן.
- טורפים את הביצים ומכניסים לווק.
- מטגנים את הביצה ומקשקשים אותה.
- מוספים את הנודלס, מקפיצים קלות ומוסיפים את התיבול.
- מקפיצים עד שכל התיבול מעורבב באופן אחיד, ומוסיפים את השום המטוגן שסיננו ואת הבצל הירוק.
- ממשיכים להקפיץ עוד 2 דקות מעבירים לקערה ומגישים.