מצרכים
- טונה ריו בשמן זית
- חבילת פסטה פפרדלה 400 גרם
- כוס גרעיני תירס
- 500 מל שמנת לבישול
- 500 מל מים
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור גרוס
- חופן אורגנו טרי
- 200 גרם גבינת מוצרלה
אופן ההכנה
- את כל המצרכים מלבד הגבינה מכניסים לתוך סיר ומבשלים למשך 10 דקות.
- מערבבים הכל יחד ומפזרים מעל מוצרלה.
- מכניסים ל 10 דקות לתנור על 200 מעלות עם מכסה סגור
- פותחים את המכסה ונותנים לגבינה להיצרב במשך עוד 5 דקות.
- החלבון במנה מגיע מהטונה העשירה של ריו, לכן אפשר להכניס פנימה כמה שאוהבים וזה רק יתרום 🙂