מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

פסטה עם טונה ותירס

30 דקות / קל / 3 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
פסטה עם טונה ותירס

מצרכים

  • טונה ריו בשמן זית
  • חבילת פסטה פפרדלה 400 גרם
  • כוס גרעיני תירס
  • 500 מל שמנת לבישול
  • 500 מל מים
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • חופן אורגנו טרי
  • 200 גרם גבינת מוצרלה

אופן ההכנה

  1. את כל המצרכים מלבד הגבינה מכניסים לתוך סיר ומבשלים למשך 10 דקות.
  2. מערבבים הכל יחד ומפזרים מעל מוצרלה.
  3. מכניסים ל 10 דקות לתנור על 200 מעלות עם מכסה סגור
  4. פותחים את המכסה ונותנים לגבינה להיצרב במשך עוד 5 דקות.
  5. החלבון במנה מגיע מהטונה העשירה של ריו, לכן אפשר להכניס פנימה כמה שאוהבים וזה רק יתרום 🙂