מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

פסטל דה נאטה עם מסקרפונה

שעה / בינוני / 8 יחידות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
פסטל דה נאטה עם קרם מסקרפונה

מצרכים

  • בצק עלים מרודד
  • 3 ביצים
  • רבע כוס אבקת סוכר
  • כוס מים פושרים
  • קרם מסקרפונה וניל

פסטל דה נאטה – מתכון צעד אחר צעד

אופן ההכנה

  1. לוקחים בצק עלים בגודל של דף A4 ומגלגלים אותו.
  2. שולחים למקפיא לחצי שעה, זה יעזור לנו לחתוך אותו לעיגולים בעובי 1 סמ.
  3. בשלב הזה נחמם תנור ל 180 מעלות.
  4. ניקח תחתיות של טארטלט או מאפין וכל עיגול בצק נלחץ לצדדים עד שיכסה את פני הכלי.
  5. נערבב בקערה מים, אבקת סוכר, ביצים וחצי גביע קרם מסקרפונה של גד.
  6. נסנן את המלית אל מד ליטר, זה יהיה לנו נוח למזיגה.
  7. נמזוג מילוי עד מילימטר מגובה הבצק ונכניס מיד לתנור לחצי שעה.
  8. תחילה תיווצר גבעה ובהוצאה מהתנור היא תצנח.
  9. את שארית קרם המסקרפונה נקציף קלות ונזלף מעל הטארטלט.

פסטל דה נאטה עם קרם מסקרפונה הוא מתכון מנצח. קינוח מושלם לאירועים. אנחנו נשמח לקבל הצצה על הקינוח שיצא לך – שתפו אותנו באינסטגרם.