מצרכים
רוטב להקפצה:
- 3 כפות סויה בהירה
- 2 כפות סויה כהה
- 2 כפות רוטב הוי סטיר
- 2 כפות שמן שומשום טהור
- 1/4 כוס יין שאוסינג סיני
הכנות להקפצה:
- 1 כף שמן
- 2 שיני שום קצוצות
- 200 גרם מיקס ירקות
- 2 ביצים מקושקשות
- 1/4 כוס רוטב להקפצה לנודלס
- 1/4 כפית מלח
- חופן רצועות בצל ירוק
- כפית סוכר
אופן ההכנה
- רוטב להקפצה:
- מערבבים את כל החומרים ומניחים בצד.
- הכנות:
- שוקלים ומודדים מראש את כל ההכנות להקפצה.
- נודלס:
- בוחרים את הנודלס האהוב עליכם, מבשלים מבעוד מועד ומניחים בצד.
- הקפצה:
- אל שמן רותח מוזגים את הביצים, מבשלים ומוציאים החוצה.
- בווק מטגנים שום עד להזהבה.
- מוסיפים את הירקות ואת הנודלס.
- מוסיפים תיבול ומקפיצים הכל יחד.
- מוסיפים את הביצים, מערבבים ומכבים את האש.