מצרכים
- כוס ורבע מים פושרים
- כפית סוכר
- כפית שמרים
- חצי קילו קמח
- כפית מלח
- 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
- מכניסים אל קערת המיקסר מים, סוכר ושמרים ונותנים לזה לעמוד מספר דקות עד שהשמרים שוקעים.
- מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים עד שמקבלים בצק רך וחלק.
- מחלקים לשמונה חלקים שווים, ומותחים כל כדור על מנת שיתקבל שטח פנים חלק.
- מרדדים על קמח את הכדורים שלנו. לאחר כל רידוד מסובבים את הפיתה וככה מקבלים צורה עגולה.
- נותנים לבצק המרודד לנוח כחצי שעה
- מחממים תנור לחום של 230 מעלות.
- לפני הכניסה לתנור הופכים את הפיתות על פניהן ומכניסים לאפייה למשך 10 דקות.