מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

איך מקלפים רימון?

5 דקות / קל / רימון 1
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
רימון

לא צריך לכעוס על רימונים
נמאס לכם להיאבק ברימון כל שנה מחדש?
הנה לכם שיטה מהירה וקלה להוציא את הגרעינים שלמים נקיים ויפים.

לוקחים סכין קילוף קטנה, חורצים סביב הכתר טבעת, אוחזים בכתר ותולשים את הראש. מזהים את המחיצות הלבנות ע”י הפסים הלבנים, נפרוס את קליפת הרימון לפי הפסים הלבנים עד ל-2 ס”מ מהתחתית (לא לפרוס עד הסוף), עכשיו נוכל לפתוח מעט את הרימון ע”י משיכה בפלחים שחכתנו, באמצע אם רואים מחיצה לבנה נתלוש אותה.

נהפוך את הרימון מעל קערת מים גדולה, מומלץ לעשות את זה מעל כיור, או קערה מאוד גדולה כי הרימון יכול להשפריץ בתהליך. ונכה את הקליפת הרימון עם כף עץ או מתכת עד שהגרעינים נופלים למים.

במים יצופו שאריות לבנות, וגרעינים לא טובים, נסנן אותם החוצה, ואז נסנן את המים ונקבל גרעינים שלמים ויפייפים.