מצרכים
- חבילת טופו חתוכה לקוביות
- 10 גרם דאשי
- 800 מ”ל מים
- 1/3 כוס גוצ׳ונאנג
- כפית שאטה גרוס
- 2 שקיות טוקבוקי קטנות (מתוך האריזה הגדולה) (400 גרם סך הכל)
- כף אצות וואקמה
- 4 ראשים של בצל ירוק
- כפית מלח
- 2 כפות סוכר
- טבעות בצל ירוק לקישוט
אופן ההכנה
- אל מחבת רחבה מוזגים מים ומוסיפים אבקת דאשי.
- מוסיפים גוצ׳ונאנג ומערבבים היטב.
- מוסיפים טופו, טוקבוקי ואצות וואקמה ותיבול ומערבבים היטב.
- מבשלים על אש בינונית כ-40 דקות.
- כאשר הנוזלים הצטמצמו מאוד, מוסיפים ראשי בצל ירוק שחתכנות לרוצועת של 3 ס”מ ומערבבים ומכבים את האש.
- מוזגים לקערה ומקשטים בבצל ירוק חתוך לטבעות.
- מנה קלה, מיוחדת וטעימה ומדויקת למקור 💫