מצרכים
ירקות:
- כוס כרוב
- כוס חסה
- 2 מלפפונים
- גבעול בצל ירוק
- פלפל צ’ילי אדום אחד
- חופן עלי כוסברה
רוטב:
- רבע כוס טחינה גולמית
- רבע כוס רוטב פונזו
- רבע כוס מים
עוף בפנקו:
אופן ההכנה
- חותכים את הירקות דק ככל הניתן
- את המלפפון רצוי לחתוך רק מהקליפה (ואת הליבה לנשנש כמובן) כדי לקבל סלט קרנצ’י יותר
- את הרוטב מכינים רק מערבוב של שלושת הרכיבים.
- יש שוני בין סוגי טחינות. אם הרוטב שלכם יוצא נוזלי, תמיד ניתן להוסיף עוד טחינה.
- מכינים עוף בפנקו לפי המתכון המצורף לשניצל פנקו
- מערבבים את הירקות עם הרוטב ואת העוף חותכים גס ומגישים מעל
- רצוי לקשט בשומשום קלוי שמשפר גם את הטעם