מצרכים
- 2 גביעי אשל תנובה
- 2 ביצים
- ¾ כוס סוכר 150 גרם
- כפית מחית וניל
- קמצוץ מלח
- 500 גרם קמח תופח (3.5 כוסות)
אופן ההכנה
- מערבבים בקערה אשל, ביצים, וניל, סוכר ומלח
- מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שאין גושים. הבלילה בצקית ודביקה.
- בעזרת כף טבולה בשמן לוקחים מהבצק ומכדררים בידיים משומנות.
- מכניסים מיד לשמן בטמפ 160 מעלות.
- תוך כדי טיגון הופכים ומוודאים שהצבע אחיד.
- מעבירים הכל לקערה ומערבבים עם סוכר לציפוי.
- להגשה יפה: יוצרים מגדל, מזלפים גנאש שוקולד חלב:
- 100 גרם שוקולד חלב, 50 גרם שמנת 38%
- מפזרים תותים בין לבין