מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

פאמפקין ספייס לאטה

5 דקות / קל / 3 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
פאמפקין ספייס לאטה

לסרטון המלא:

לחצו כאן למעבר לסרטון

מצרכים

  • 1/4 כוס פירה דלעת
  • חצי כוס קרח
  • שוט ארוך של אספרסו מתערובת פאמפקין ספייס של נספרסו
  • כף מייפל
  • חצי כפית תערובת תבלין פאמפקין ספייס
  • כפית מונין וניל
  • 2/3 כוס חלב

קצפת:

  • חצי כוס שמנת להקצפה
  • 2 כפות אבקת סוכר

מצרכים לתערבות תבליני פאמפקין ספייס ביתית:

  • 4 כפיות קינמון
  • 2 כפיות זנגוויל טחון
  • כפית ציפורן טחונה
  • חצי כפית אגוז מוסקט טחון
  • חצי כפית הל טחון

אופן ההכנה

  1. אופים דלעת עד לריכוך ומרסקים אותה לפירה האמצעות מעבד מזון או בלנדר.
  2. מקציפים את השמנת ואבקת הסוכר עד לקבלת קצפת עמידה.
  3. לתוך שייקר מכניסים כרבע כוס פירה דלעת, קרח, שוט ארוך של אספרסו מתערובת פאמפקין ספייס, כף מייפל, כוס חלב, חצי כפית תערובת תבלין פאמפקין ספייס וכפית מונין וניל.
  4. משקשקים היטב ומוזגים לכוס ורטו מאג של נספרסו שמתאימה בול.
  5. מזלפים קצפת מעל ובוזקים מעט תערובת תבלין לקישוט ולארומה.
  6. ממחזרים את קפסולה ומתענגים על כוס קפה ברמה של חו״ל.

מתכון ממומן בשיתוף עם נספרסו