מצרכים
- בצק פילו
- 500 גרם פטה
- אורגנו יבש
- דבש
- שומשום
- שמן זית
אופן ההכנה
חותכים את גבינת הפטה לריבועים בגודל 3X3 וגובה 1 סמ
פורסים את דף הפילו
חוצים אותו לרוחבו ומורחים שמן זית
מניחים את הגבינה במרכז הדופן התחתונה.
מפזרים על הגבינה אורגנו מיובש
מקפלים את הבצק משני הצדדים למרכז
מורחים שמן זית לאורכו של הפס ומגלגלים את הגבינה לאורך כל הבצק עד שהיא עטופה לחלוטין
מסדרים בתבנית ומברישים בעוד שמן זית
אופים בחום 180 מעלות למשך 30 דקות עד שהבצק זהוב לחלוטין
מזלפים דבש ומפזרים שומשום מעל