מצרכים
- חצי קילו תפוחי אדמה קטנים
- חצי כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור גרוס
- חצי כפית פפריקה
- חצי כפית שום גבישי
- כפית גדושה מאוד קורנפלור
- 3 כפות שמן
אופן ההכנה
חוצים את תפוחי האדמה לאורכם
חוצים אותם שוב ומקבלים סירות מאורכות
מכניסים לסיר מים ומבשלים למשך 20 דקות עד שפלחי תפוח האדמה חצי מרוככים.
מסננים את המים ומניחים להתקרר
מוסיפים את כל התיבול יחד עם 3 כפות שמן
מערבבים היטב לציפוי מלא סביב תפוחי האדמה
אופים בתנור על 200 מעלות עד הזהבה (כחצי שעה) תוך ערבוב מדי פעם
או מטגנים