מצרכים
ניוקי:
- 2 תפוחי אדמה גדולים
- ביצה
- כוס קמח (140 גרם)
- כפית מלח
- מעט פלפל שחור
רוטב:
- רבע כוס יין לבן
- רבע כוס מי פסטה
- רבע כוס פרמזן מגורד
- מלח ים אטלנטי גס
- פלפל שחור גרוס
- 50 גרם חמאה
סלט בוראטה:
- חופן עגבניות שרי
- חופן בזיליקום
- חופן רוקט
- בורטה
- שמן זית
- חומץ בלסמי
- מלח ים אטלנטי גס
מ-זית:
- צנימים
- פטה טונה בשפורפרת
- זית ממולא
אופן ההכנה לארוחת ערב איטלקית
ניוקי:
- מבשלים את תפוחי האדמה עד ריכוך
- מקלפים אותם ומועכים לפירה
- מוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים היטב
- צריך להתקבל בצק יציב אך שעובר בשק זילוף
- מרתיחים מים בסיר וגוזרים ניוקי באורך שווה.
- מבשלים עד שצפים.
- מעבירים למחבת חמה עם כל מרכיבי הרוטב ונותנים לו לצפות היטב.
- מגישים 🙂
סלט קפרזה:
- חוצים עגבניות שרי בשיטה המגניבה שאנחנו מדגימים.
- מרכיבים את הסלט הכי קל יש
- הכל יחד!
- טיפ קטן: תוציאו את הבורטה מהמקרר מראש שתגיע לטמפרטורה החדר ולא תהיה קשה.
מ-זית:
- מזט עם זית 🙂
- בוסטון קטן ועליו זילוף פטה
- וזית
- קל ומרשים!
הוספנו לארוחה גם פיצה נהדרת, זיתים, יין מצוין
ואת הכל אפשר למצוא בקשת טעמים וזה גם בשיתוף איתם.
נשמח לקבל הצצה לארוחה שהכנתם, שתפו איתנו באינסטה (: