מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

איך קולעים חלה מ- 10 רצועות?

4 שעות / קל / חלה אחת
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
חלה עשר רצועות

בצק עם ביצים:

למתכון

חלה בלי ביצים:

למתכון

אופן ההכנה

  1. מחלקים את הבצק ל- 10 ומרדדים כל כדור לדף
  2. מגלגלים אותו מתחילתו עד סופו ויוצרים גליל. שימו לב לעובי שיהיה אחיד.
  3. טורפים ביצה עם מעט מים ומשטחים על תבנית
  4. מכינים שתי תבניות: אחת עם שומשום לבן ואחת עם שומשום שחור.
  5. 5 רצועות טובלים בביצה ואז בשומשום לבן ומניחים בצד.
  6. מנקים את המשטח ומסננים את הביצה.
  7. עושים את אותה פעולה עם 5 הרצועות שנותרו אבל עם שומשום שחור.
  8. יוצרים שתי וערב בעדינות שהשומשום לא יתערבב.
  9. מכדררים על ידי דחיפה של הקצוות למטה.
  10. מתפיחים טוב טוב עד שהחלה מגיעה להתפחה משולשת (גם שעתיים אם צריך).
  11. אופים 25 דקות על 200 מעלות.