מצרכים
בצק עם ביצים:
בצק בלי ביצים:
אופן ההכנה
- מחלקים את הבצק ל- 6 ומרדדים כל כדור לדף
- מגלגלים אותו מתחילתו עד סופו ויוצרים גליל. שימו לב לעובי שיהיה אחיד.
- מאריכים את הרצועות לאורך של מטר (אם עושים מ- 2 קילו קמח) או חצי מטר אם עושים קילו
- את הרצועות קולעים בצורה יפהפיה כמו שמודגם בסרטון
- מתפיחים טוב טוב עד שהחלה מגיעה להתפחה משולשת (גם שעתיים אם צריך)
- הפעם התזנו מים היטב מכל הכיוונים ומפזרים שומשום
- אופים 30 דקות על 200 מעלות.