מצרכים
- 2 כוסות מים
- 5 כוסות קמח לחם
- חצי כפית שמרים
- כפית מלח
אופן ההכנה
- בקערת מיקסר לשים את המים, השמרים והקמח במהירות בינונית לאיחוד.
- מוסיפים מלח ומעבדים במהירות גבוהה עד שמתקבל בצק חלק ואחיד.
- נותנים לבצק לנוח שעתיים ולאחר מכן מתחילים לעצב את הבגטים.
- מתפיחים למשך עוד שעה
- בינתיים מחממים את התנור ל- 200 מעלות.
- טיפ: להשפריץ מים על הבצק לפני הכניסה לתנור. יתקבל קרסט מרשים יותר.
- אופים למשך רבע שעה וזה מוכן!