מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

בראוניז

שעה / קל / 8 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
בראוניז

תבנית נחוצה – מרובעת 20 ס”מ על 20 ס”מ

מצרכים

  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאה
  • 60 גרם אבקת קקאו (חצי כוס)
  • 3 ביצים
  • 300 גרם סוכר (כוס וחצי)
  • 10 גרם אבקת אפייה (שקית אחת)
  • 140 גרם קמח (כוס)
  • חצי כוס אגוזים קצוצים
  • חצי כפית מלח גס

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  2. ממיסים את השוקולד, החמאה והקקאו בקערה על סיר עם מים חמים (בן מארי)
  3. בקערה נפרדת מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת מסה בהירה ותפוחה.
  4. מאחדים בין שתי התערובות.
  5. מנפים פנימה אבקת אפיה וקמח ומקפלים יחד לאיחוד.
  6. מוסיפים אגוזים ומלח ומקפלים עד לפיזור אחיד.
  7. מעבירים לתבנית (20 ס”מ על 20 ס”מ) ומשטחים.
  8. אופים על טורבו למשך 20 עד שמתקבל קרום יפה וסדוק והעוגה תפוחה.
  9. נותנים לה להתקרר מעט, מחלצים מהתבנית, חותכים את השוליים וחותכים לקוביות.
  10. את השאריות מנשנשים, אבל לקוביות ניתן לנוח בתוך קופסה ונזלול מחר