מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

ג’בטה

יממה / בינוני / 4 יחידות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
ג'בטה

🥖בואו נכין ג׳בטה🥖
ואז נהפוך אותה לכריך מוגזם
תעשו סייב ובואו נתחיל!

מצרכים

מוצר 1:

  • 500 גרם קמח לחם (3.5 כוסות)
  • 340 מל מים קרים (כוס ושליש)
  • כפית שמרים יבשים (5 גרם)
  • כפית מלח

אופן ההכנה

  1. מוזגים אל קערת מיקסר מים, קמח ושמרים. מתחילים ללוש במהירות איטית עד שהכל מתאחד לגוש.
  2. מוסיפים את המלח ומעלים את המהירות לבינונית- גבוהה.
  3. לשים במשך כ- 10 דקות עד שמתקבל בצק חלק ומבריק שנפרד מהדפנות.
  4. מעבירים לקערה משומנת ומכסים. מניחים על השיש לשעה.
  5. מבצעים 4 קיפולים לבצק, ומעבירים לקופסה מקומחת ולמקרר ללילה/ להמשיך להתפיח עוד שעה על השיש.
  6. מעבירים את הבצק למשטח מקומח וחותכים את מספר החתיכות הרצוי. אנחנו חתכנו ל-4 אבל אפשר לחתוך לכל גודל שרוצים.
  7. מתפיחים עד להכפלת הנפח ובינתיים מחממים תנור ל- 250 מעלות.
  8. מתיזים היטב מים על הבצק מכל הכיוונים.
  9. אופים את הג׳בטה למשך 15 דקות.
  10. נותנים להתקרר ופשוט מרכיבים סנדויץ מהסרטים!