מצרכים
- חצי כוס שיבולת שועל עבה
- רבע כוס אגוזי מלך קצוצים
- רבע כוס שקדים קצוצים
- רבע כוס גרעיני חמניה
- רבע כוס גרעיני דלעת
- רבע כוס שמן זית
- 3 כפות סילאן
- 3 כפות סוכר חום
- תוספות (אופציונלי):
- רבע כוס קוקוס
- 3 כפות פולי קקאו גרוס
אופן ההכנה
- אם משתמשים בקקאו, מוסיפים אותו בסוף כדי שלא יישרף.
- על אש בינונית מתחילים לבשל תוך כדי ערבוב מדי דקה עד ששומעים את הגרעינים מתפצפצים והצבע של התערובת מזהיב.
- מכבים את האש ומניחים לקירור בטמפ החדר.
- – כשזה התקרר לחלוטין מפוררים את הגרנולה ובזמן הזה תוקעים חצי ממנה כי אי אפשר להתאפק מכמה שזה פריך!
- תכינו לכם קערה מפנקת עם יוגורט ופירות, תוסיפו מהגרנולה ומתזגו מעל קצת סילאן וטחינה גולמית ותודו לנו על זה