מצרכים
- 2 תפוחי אדמה גדולים
- 3 כפות חמאה (ניתן להחליף בשמן קוקוס)
- בצל סגול
- פלפל צהוב
- פלפל אדום
- כפית מלח
- חצי כוס צ׳ילי מתוק
אופן ההכנה
- את תפוח האדמה מקלפים וחותכים לקוביות.
- נטגן את הקוביות בשמן עמוק.
- בינתיים:
- נטגן בחמאה את הבצל והפלפלים
- נוסיף מלח ונערבב לאידוי חלקי.
- נוסיף את הצ׳ילי ונערבב לציפוי אחיד
- נכניס פנימה את תפוחי האדמה ישר מהשמן ונערבב.
- סיימנו! רוצו להכין