מצרכים
כמובן שזוהי הדוגמא שלי לתוספות לסושי,
תורידו ותוסיפו מה שלטעכם כיף וטעים לאכול בסושי.
במגש שלי יש:
- מקלות מלפפון
- מקלות גזר
- אבוקדו
- עירית
- טאקואן – צנון יפני כבוש
- קמפיו – דלעת יפנית מתוקה כבושה
- טמאגו
- שומשום קלוי
- רצועות אצות נורי
דגשים:
- במלפפון, יש להשתמש רק בחלק החיצוני של המלפפון ולא בליבה (החלק עם הגרעינים)
- גזר פורסים ראשית לפרוסות דקות, עורמים אחד על השני וחותכים למקלות.
- אבוקדו, יש לבחור אבוקדו קשה אך שבלחיצה עליו תישאר גומה, ניתן להוריד את הראש ולבדוק שהאבוקדו בשל.