מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

הכנות לסושי

יום / מתקדם / משפחתית
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
הכנות לסושי

מצרכים

כמובן שזוהי הדוגמא שלי לתוספות לסושי,

תורידו ותוסיפו מה שלטעכם כיף וטעים לאכול בסושי.

במגש שלי יש:

  • מקלות מלפפון
  • מקלות גזר
  • אבוקדו
  • עירית
  • טאקואן – צנון יפני כבוש
  • קמפיו – דלעת יפנית מתוקה כבושה
  • טמאגו
  • שומשום קלוי
  • רצועות אצות נורי

דגשים:

  1. במלפפון, יש להשתמש רק בחלק החיצוני של המלפפון ולא בליבה (החלק עם הגרעינים)
  2. גזר פורסים ראשית לפרוסות דקות, עורמים אחד על השני וחותכים למקלות.
  3. אבוקדו, יש לבחור אבוקדו קשה אך שבלחיצה עליו תישאר גומה, ניתן להוריד את הראש ולבדוק שהאבוקדו בשל.