מצרכים
- 400 גרם קטניות שאוהבים (חומוס, שעועית לבנה ואדומה, לוביה..)
- 3 בצלים גדולים חצויים
- 2 קילו אסאדו עם עצם
- 12 ביצים קשות
- תפוח אדמה גורמה 4-6 יחידות
- ראש שום טרי מפורק לשיניים
- 3 שוטים של אספרסו
- כפית פפריקה מתוקה
- כפית כמון
- כפית שום גבישי
- כף מלח
- כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- משרים את הקטניות למשך מספר שעות עד שמכפילות את נפחן.
- מומלץ להוסיף כפית סודה לשתיה למים כדי להוציא את ה-“גזים” מהקטניות.
- צורבים את הבשר והבצלים – (בנינג’ה סמארט-ליד בוחרים בתכנית ״בישול / צריבה״ על חום גבוה.)
- מוסיפים את כל שאר המרכיבים והתבלינים
- מוזגים את האספרסו והמים עד לכיסוי (2 ס”מ מתחת לקו הקטניות)
- משרים כוס חיטה במים עד להכפלת נפח.
- מעבירים את החיטה אל שקית קוקי יחד עם מלח ופלפל שחור ומחוררים את השקית היטב, מניחים אותה ומשקיעים אותה בתוך הסיר.
- בוחרים בתכנית ״בישול איטי״ למשך 12 שעות על High
- בבוקר תקומו לבית ריחני וסיר מדהים שמחכה לכם ♥️
פרסום ממומן בשיתוף שריג היבואן הרשמי