מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

טמאגו לסושי

15 דקות / מתקדם / משפחתית
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
טמאגו לסושי

אחת התוספות האהובות עליי בסושי זה הטאמגו, חביתה מתקתקה עם מעט דאשי מגולגלת לצורת ריבוע.

בשביל להכין את החביתה, יש להצטייד במחבת מרובעת.

מצרכים

אופן ההכנה

  1. נשבור לקערה את הביצים
  2. נערבב את הדאשי עם המים החמים ונוסיף לביצים יחד עם הסויה וסוכר ונטרוף את הביצים היטב.
  3. נשמן מחבת מרובעת באמצעות נייר סופג ושמן ונחמם על אש בינונית.
  4. נשים מצקת קטנה של נוזל ביצים במחבת, ונטה את המחבת בסיבובים כדי לקבל שכבה דקה ואחידה של הביצה.
  5. כשהחביתה מתייבצת אך עדיין לחה, מתחילים לגלגל אותה מהדופן.
  6. משמנים את החלק החשוף שנותר, ומוסיפים עוד מצקת למחבת.
  7. מרימים מעט את החביתה המגולגלת ונותים לנוזך הביצים לנזול מתחת לחביתה.
  8. כשהחביתה מתייבת שוב מגלגלים את החביתה וחוזרים על הפעולה עד לסיות כלל הביצים.
  9. בין גלגול ולגלגול מומלץ להפוך את החביתה מספר פעמים וללחוץ אותה לדפונות כשי שתקבל את הצורה במרובעת האופיינת לטאמאגו.