מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

כנאפה

שעה / קל / 4 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
כנאפה

מצרכים

  • 200 גרם אטריות קדאיף (חצי חבילה)
  • 100 גרם חמאה
  • חצי כוס מים
  • חצי כוס סוכר
  • 500 גרם ריקוטה
  • 200 גרם מוצרלה
  • 3 כפות סוכר
  • פיסטוק גרוס

אופן ההכנה

  1. תחילה נכין סירופ סוכר ביחס 1:1 מחצי כוס סוכר לבן וחצי כוס מים. נבשל עד המסה ונניח בצד לקירור.
  2. נפריד ביסודיות את אטריות הקדאיף
  3. נמיס חמאה במיקרו עד שתהיה נוזלית
  4. נמזוג את החמאה מעל האטריות ונערבב היטב לפיזור אחיד.
  5. נגרר את הגבינות ונערבב יחד
  6. חצי מכמות האטריות נפזר על מחבת.
  7. נפזר את כל הגבינה בצורה אחידה.
  8. נפזר מעל הגבינה את שארית האטריות.
  9. נבשל על אש נמוכה-בינונית למשך 5 דקות עד שנראה שהתחתית נצרבה מעט.
  10. נהפוך את הכנאפה במחבת ונבשל לעוד 5 דקות.
  11. נמזוג מעל הכל את כל כמות סירופ הסוכר
  12. נפזר פיסטוקים גרוסים.