מצרכים
כנפיים:
- קילו כנפיים
- כף קורנפלור
רוטב ברביקיו ביתי:
- 100 גרם קטשופ (1/3 כוס)
- 20 גרם חומץ תפוחים (כף וחצי) אפשר גם חומץ רגיל
- 10 גרם סוכר דמררה (2 כפיות)
- 10 גרם סויה בהירה (2 כפיות)
- 20 גרם דבש (כף)
אופן ההכנה
- נינג׳ה במצב טיגון על 200 מעלות
- מערבבים כנפיים וקורנפלור ומכניסים לטיגון (ללא הוספת שמן) למשך 40 דקות, כאשר כל 10 דקות הופכים.
- העור שבכנפיים מכיל הרבה שומן, והמכשיר משתמש בשומן הזה על מנת לטגן את הכנף בדיוק כמו בשמן עמוק.
- בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי הרוטב
- כשהכנפיים מוכנות מעבירים אל הרוטב ומערבבים.
- מומלץ לקשט בטבעות בצל ירוק. זה גם טעים 🙂
- בתאבון
פרסום ממומן בשיתוף שריג היבואן הרשמי