אין סוף לרעיונות ולשילובים שאפשר לעשות בטרנד הזה. אנחנו בחרנו לעשות אותו צבעוני, פשוט וטעים כמו שאנחנו יודעים! ואת כל הטוב הזה צילמנו יחד עם אלעד לוי ⭐️
– מזלפים מעט שמן זית, חומץ בלסמי וסילאן
– מפזרים כרישה
– חתוכה פורסים סלק מבושל לטבעות ומניחים טבעת אחת מעל הכרישה
– מניחים ריבוע של בצק עלים שיכסה את הסלק ומהדקים קלות
– אופים עד שהבצק שחום בערך 25 דקות על 180 מעלות
– ביציאה מהתנור נותנים כמה דקות להתקרר לפני שהופכים, הקירור מדביק הכל יחד.
– הופכים ומניחים על כל ריבוע כמה עלי רוקט, מטבע גבינת עזים, מזלפים מעט שמן זית ופלפל שחור גרוס.