מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

מאפה האלים

60 דקות / קל / 25 יחידות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו

מצרכים

  • בצק פילו
  • 500 גרם פטה
  • אורגנו יבש
  • דבש
  • שומשום
  • שמן זית

אופן ההכנה

חותכים את גבינת הפטה לריבועים בגודל 3X3 וגובה 1 סמ

פורסים את דף הפילו 

חוצים אותו לרוחבו ומורחים שמן זית

מניחים את הגבינה במרכז הדופן התחתונה.

מפזרים על הגבינה אורגנו מיובש

מקפלים את הבצק משני הצדדים למרכז

מורחים שמן זית לאורכו של הפס ומגלגלים את הגבינה לאורך כל הבצק עד שהיא עטופה לחלוטין

מסדרים בתבנית ומברישים בעוד שמן זית

אופים בחום 180 מעלות למשך 30 דקות עד שהבצק זהוב לחלוטין

מזלפים דבש ומפזרים שומשום מעל

 

 

 

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות