מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

מוס שוקולד

30 דקות / קל / 8 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
מוס שוקולד מקצועי של שחר ואורן

מצרכים

  • כפית שטוחה אבקת ג׳לטין (2.5 גרם)
  • כף מים (15 גרם)
  • שמנת להקצפה 38% השף הלבן 100 גרם
  • שמנת להקצפה 38% השף הלבן 150 גרם
  • 150 גרם שוקולד חלב
  • 20 גרם (2 כפות גדושות) קקאו
  • פירות יער לקישוט

אופן ההכנה

  1. מוזגים את אבקת הג׳לטין על המים ונותנים לזה מנוחה של 15 דקות עד שכל המים נספגים
  2. ומתקבל גוש ג׳לי.
  3. אל מד ליטר מכניסים שוקולד, קקאו, ג׳לטין (אחרי מנוחה) ומוזגים מעל 100 גרם שמנת רותחת.
  4. טוחנים הכל היטב ומניחים בצד.
  5. מקציפים במהירות נמוכה את 150 גרם השמנת שנותרה עד למרקם של יוגורט מוקצף ונוזלי.
  6. מקפלים את השמנת אל השוקולד בשלוש פעמים תוך שמירה על האווריריות.
  7. מוזגים לכלים אישיים ושולחים לקירור של לפחות שעה עד התייצבות מלאה.
  8. מקשטים בפירות שאוהבים וסיימנו