מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

מוקפץ עוף עם בצל ירוק וג’ינג’ר

30 דקות / בינוני / 3 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
מוקפץ עוף עם בצל ירוק וג'ינג'ר

מצרכים

עוף ומרינדות ריכוך

  • 500 גרם חזה עוף
  • רבע כפית מלח (2 גרם)
  • רבע כפית סוכר (2 גרם)
  • כפית גדושה קורנפלור (8 גרם)
  • 2 כפות מים (30 מל)
  • חצי כפית סודה לשתיה (2 גרם)

ירקות:

  • בצל ירוק
  • ג’ינג’ר

תיבול:

  • חצי כוס מים (125 מל)
  • כפית גדושה קורנפלור (5 גרם)

אופן ההכנה

  1. ראשית נחתוך את חזה העוף לרצועות נגד כיוון הסיבים. ממליצים להשתמש בחזה שלם פרוס באמצע כדי שיהיה עובי לעוף.
  2. נערבב את כל חומרי מרינדת הריכוך ונשרה את העוף בתוכה עד ההקפצה.
  3. מטפלים בירקות: את הבצל הירוק חותכים לגלילים באורך 4 סמ, ואת הג’ינג’ר חותכים לגפרורים דקיקים
  4. מתחילים בהקפצה:
  5. ראשית מקפיצים עם מעט שמן את העוף למשך 6 דקות עד עשייה מלאה.
  6. מוסיפים פנימה את הג’ינג’ר, מלח, סוכר, סויה והוי סטיר.
  7. מקפיצים עד שהרוטב מצפה את הכל
  8. מערבבים קורנפלור ומים ומוזגים פנימה
  9. מחכים לבעבוע שיסמיך את כל הרוטב.
  10. מוסיפים בצל ירוק ושמן שומשום ומגישים.