מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

ממרח קישואים בטעם כבד

שעה / קל / 4 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
ממרח קישואים בטעם כבד של שחר ואורן

מצרכים

  • 4 קישואים בינוניים
  • 3 בצלים בינוניים
  • 4 ביצים קשות
  • כף שמן
  • 2 כפות מיונז
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מגלפים את כל הקישואים באמצעות קולפן, מערבבים עם מעט שמן זית ומכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 40 דקות או עד שהקישואים מתקרמלים. באמצע מערבבים והופכים את הקישואים שלא ישרפו רק בצד אחד.
  2. מטגנים את הבצל עם מעט שמן זית עד הזהבה.
  3. מכניסים הכל למעבד מזון כולל התיבול וטוחנים עד מרקם אחיד.