מצרכים
- בצל גדול
- כרישה אחת
- כרובית בינונית
- 20 גרם חמאה/ שמן לטיגון
- מיכל שמנת לבישול 250 מ״ל
- ליטר מים
- כפית גדושה מלח
- פלפל שחור גרוס
- רבע כפית אגוז מוסקט
אופן ההכנה
- מטגנים את הבצל והכרישה על אש נמוכה עד שהבצל הופך לשקוף
- מוסיפים את הכרובית, מכסים במים ומבשלים לריכוך של הכרובית.
- מוסיפים תיבול ושמנת וטוחנים הכל יחד היטב.
- ניתן לסנן את המרק לקבלת מרקם חלק לגמרי
מומלץ לאכול לצד קערת לחם למרק 🙂