מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

מתכון שטח- פויקה ירקות שורש, בשר ויין

3 שעות / קל / 4 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
מתכון שטח- פויקה ירקות שורש, בשר ויין של שחר ואורן

מצרכים

  • 2 תפוחי אדמה
  • 2 בצלים
  • 3 גזרים
  • 3 ענפי סלרי
  • שומר
  • מספר ענפי טימין
  • חצי קילו בשר לבישול ארוך
  • בקבוק יין אדום
  • שמן
  • מלח ופלפל שחור לפי טעם
  • 4 כפיות סוכר
  • לחם או אורז לצד המנה להגשה

אופן ההכנה

  1. מתחילים את העבודה כבר בבית- חותכים ואורזים הכל שיהיה מוכן לבישול.
  2. מבעירים אש בשטח, מחכים שיווצרו לנו גחלים, ועליהם מניחים את סיר הפויקה.
  3. מתחילים מלטגן את הבצל ואז מוסיפים את הבשר לצריבה.
  4. מוסיפים את הירקות, מוזגים את היין ומתבלים.
  5. חשוב לערבב מדי כמה דקות כדי לוודא שהתחתית לא נשרפת ושיש מספיק נוזלים.
  6. במידת הצורך ניתן להוסיף מים.
  7. כעבור 3 שעות התבשיל מוכן!
  8. נגיש לצד לחם או אורז