מצרכים
- 2 תפוחי אדמה
- 2 בצלים
- 3 גזרים
- 3 ענפי סלרי
- שומר
- מספר ענפי טימין
- חצי קילו בשר לבישול ארוך
- בקבוק יין אדום
- שמן
- מלח ופלפל שחור לפי טעם
- 4 כפיות סוכר
- לחם או אורז לצד המנה להגשה
אופן ההכנה
- מתחילים את העבודה כבר בבית- חותכים ואורזים הכל שיהיה מוכן לבישול.
- מבעירים אש בשטח, מחכים שיווצרו לנו גחלים, ועליהם מניחים את סיר הפויקה.
- מתחילים מלטגן את הבצל ואז מוסיפים את הבשר לצריבה.
- מוסיפים את הירקות, מוזגים את היין ומתבלים.
- חשוב לערבב מדי כמה דקות כדי לוודא שהתחתית לא נשרפת ושיש מספיק נוזלים.
- במידת הצורך ניתן להוסיף מים.
- כעבור 3 שעות התבשיל מוכן!
- נגיש לצד לחם או אורז