מצרכים
- 2 חבילות נבטים סינים
- 3 גבעולי בצל ירוק
- 3 שיני שום
- 2 כפות שמן (20 מ״ל)
- כפית מלח (5 גרם)
- כפית וחצי סוכר (8 גרם)
- 2 כפות סויה בהירה (30 מ״ל)
- כף סויה כהה (אם אין אז אפשר להשתמש בעוד סויה בהירה) 15 מ״ל
- כף שמן שומשום (10 מ״ל)
אופן ההכנה
- הכל מאוד פשוט ומאוד מהיר, אז נכין את הכל מראש
- נחצה את הבצל הירוק לאורכו ואז נחתוך לרבעים שיתקבלו רצועות ארוכות.
- נקצוץ את השום דק
- נכין את התיבול
- נחמם את הווק עד שיעלה עשן
- נוסיף את השמן ונוסיף שום
- נוסיף את הנבטים והבצל הירוק
- נקפיץ יחד לערבוב
- נוסיף את כל התיבול, נקפיץ שוב ונגיש
- מומלץ ליד אורז לבן!