מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

נודלס שום קריספי

20 דקות / קל / 3 סועדים
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
נודלס שום קריספי של שחר ואורן

מצרכים

אופן ההכנה

  1. מכינים כל המרכיבים ליד הכריים חתוכים ומוכנים לקראת הקפצה.
  2. מחממים את השמן בווק ומוסיפים את השום (יש להיזהר לא לחמם את השמן מידי כי השום ישרף)
  3. מטגנים את השום על אש בינונית עד שהוא מזהיב (יש להימנע מבישול יתר אחרת השום ישרף ויהיה מר)
  4. מסננים את השום ואת השמן מחזירים לווק ומחממים את השמן.
  5. טורפים את הביצים ומכניסים לווק.
  6. מטגנים את הביצה ומקשקשים אותה.
  7. מוספים את הנודלס, מקפיצים קלות ומוסיפים את התיבול.
  8. מקפיצים עד שכל התיבול מעורבב באופן אחיד, ומוסיפים את השום המטוגן שסיננו ואת הבצל הירוק.
  9. ממשיכים להקפיץ עוד 2 דקות מעבירים לקערה ומגישים.