מצרכים
רוטב:
- מיץ מלימון שלם
- מיץ מתפוז שלם
- רבע כוס שמן זית
- רבע כוס חומץ תפוחים/ בן יין
- כף מיונז להסמכה (לא חובה)
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור גרוס/דק
דג וירקות:
- 300 גרם סלמון טרי חתוך לקוביות
- בצל סגול
- פלפל צהוב
- סלרי
- תפוח עץ
- אבוקדו
- כוסברה
קישוט:
- נבטי חמניה
- צ׳ילי אדום
- שמן כוסברה (אופציונלי)
אופן ההכנה
- אל קערה נכניס את כל חומרי הרוטב ונטרוף היטב עד לאיחוד מלא
- את כל הירקות והדג נחתוך לקוביות קטנות, ואת עלי הכוסברה נפריד ונשאיר שלמים.
- נערבב הכל יחד ונסדר בתוך רינג
- נקשט עם נבטים, צ׳ילי אדום ושמן כוסברה (אופציונלי)